Κατηγορίες
Super League

Απεργούν οι δημοσιογράφοι της Cosmote Tv – Χωρίς περιγραφή το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Χωρίς περιγραφή θα μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια της ερχόμενης Κυριακής που «παίζουν» στην πλατφόρμα της COSMOTE, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσιαν να κάνουν απεργία.

Με κλειστά μικρόφωνα θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της προσεχούς Κυριακής (μα και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγάμματος) από την Cosmote, καθώς οι εργαζόμενοι της συνδρομητικής τηλεόρασης αποφάσισαν να απεργήσουν, έχοντας τρία πολύ συγκεκριμένα αιτήμα. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε έκτακτη συνεδρίαση την 1η/2ου/2024 αποφάσισε την προκήρυξη 24ώρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 6:00 πμ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6:00 π.μ. την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 για όλους τους δημοσιογράφους, που απασχολούνται στην COSMOTE TV με αιτήματα:

Ø  τον επανακαθορισμό των όρων των συμβάσεων εργασίας,

Ø  την καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος

Ø  την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία, αφού μόνο μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες μπορεί να δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *