Κατηγορίες
Στίβος

Απίστευτη δήλωση Τεντόγλου: “Ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα…!”

Ο Μίλτος Τεντόγλου «προσγειώθηκε» μακριά στα 8,48μ., αλλά φαίνεται πως υπάρχει και μια συνταγή για τα μεγάλα άλματά του!

Είναι η κοπέλα του που τον τσιτώνει και έρχεται εκνευρισμένος και βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τις σπουδαίες επιδόσεις. Ξέρει και να σαρκάζεται ο κορυφαίος άλτης, ο οποίος με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση είπε μεταξύ άλλων: “Η κοπέλα μου μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω. Την ευχαριστώ”. Φυσικά αν είναι μαζί μέχρι το Τόκιο, θα δούμε και άλλα εκπληκτικά άλματα από τον Τεντόγλου και γιατί όχι το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων!

Όσον αφορά τον αγώνα του είπε στη συνέχεια.

«Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα. Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορεί να πηδήξει μακριά. Αυτό που δίνει αρχικά τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά περισσότερα πράγματα από συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

sportime.gr