Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτη τραγωδία: Δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά ωρών, «δεν άντεξε η καρδούλα του»

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου δύο αδέρφια ηλικίας 38 και 32 ετών, πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών.

Δύο αγόρια που μεγάλωσαν μαζί. Η απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία τους έκανε να είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Σαν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα.

«Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του», λέει θείος των δύο ανδρών.

Η ιστορία των δύο αδελφιών συγκλονίζει. Ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην ‘Αρμονία’», λέει ο θείος της οικογένειας.

Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης.

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε».

Και εκεί αρχίζει η οικογενειακή τραγωδία. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε, και έξι ώρες αργότερα, 20:12 συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού».

Ο πόνος παραμένει αβάσταχτος για τον πατέρα που μέσα σε έξι ώρες, έχασε όλη του τη ζωή.

«Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του», λέει θείος των δύο ανδρών.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *