Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Απίστευτο! Δύο ματς του τοπικού Ηρακλείου στο στοίχημα!

Στο «κουπόνι» του «στοιχήματος» στο διαδίκτυο «εντοπίστηκε» το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου, ανάμεσα στο Ασήμι και τον Ηρόδοτο, κάτι που προβληματίζει έντονα τους διοικούντες της Ένωσης.

Όπως αποκαλύπτει το GRANDSPORT, το παιχνίδι Ασήμι-Ηρόδοτος, προσφερόταν σε εταιρία διαδικτυακού στοιχηματισμού στο εξωτερικό, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στους διοικούντες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, είχαν προχωρήσει και σε αναστολή των αγώνων, έτσι ώστε να… διακόψουν τον όποιο στοιχηματισμό.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο, που στάλθηκε από αναγνώστη, επιβεβαιώνει τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, πως οι αγώνες του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, διατίθενται προς στοιχηματισμό στο εξωτερικό.

Ήδη στην ΕΠΣΗ είναι ενήμεροι και αναμένεται την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, να συζητηθεί λεπτομερώς το ζήτημα και να γίνουν γνωστές σύντομα, οι όποιες αποφάσεις παρθούν…

Στην κεντρική εικόνα, το παιχνίδι Ασήμι-Ηρόδοτος σε διαθεσιμότητα για live betting, ενώ στην παρακάτω εικόνα, το Χαραυγή-Κόρακας που διεξήχθη 24 Ιανουαρίου 2024 και πάλι σε διαθεσιμότητα για live betting, σε διαφορετική μάλιστα εταιρία.

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *