Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Απίστευτο! Κατέρρευσε ο κλωβός σφύρας στον Αγ. Κοσμά που προπονείται ο Αναστασάκης

Ο αγωνιστικός κλωβός της σφυροβολίας στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά κατέρρευσε. Έτσι, καθίσταται πλέον κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η αντικατάσταση του.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το ότι η αντικατάσταση του κλωβού της σφυροβολίας βρίσκεται στα πλάνα του υπεύθυνου- συντονιστή του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, Δημήτρη Χαλβατζάρα. Μετά τα τελευταία γεγονότα και του αέρα που είχαν  ως αποτέλεσμα  την συνολική κατάρρευση του συγκεκριμένου κλωβού, η αντικατάσταση του πλέον αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους αρμόδιους.

το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι του εθνικού αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, είναι να τοποθετηθούν σιδερένιες κολόνες και πόρτες ασφαλείας. Σύμφωνα πάντα, με τις διεθνείς προδιαγραφές. Έτσι ώστε, να μηδενιστεί  ουσιαστικά η πιθανότητα να πέσει η πόρτα ασφαλείας από πιθανό ισχυρό αέρα. Καιρικό φαινόμενο το οποίο δεδομένα ταλαιπωρεί το αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Εξ αιτίας βεβαίως και της περιοχής στην οποία βρίσκεται.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι ενέργειες του Δημήτρη Χαλβατζάρα από την στιγμή που ανέλαβε ως επικεφαλής του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου, φέρνουν αισιοδοξία δείχνοντας παράλληλα πως γίνεται καλή δουλειά από μέρος του. Αφού, έχει αλλάξει αισθητά τόσο η εικόνα που αντικρίζει κανείς περνώντας μια βόλτα από τον Άγιο Κοσμά όσο και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί.

Να θυμίσουμε τον χώρο των ρίψεων στον Άγιο Κοσμά μεταξύ άλλων, τον χρησιμοποιούν για προπόνηση ο Δημήτρης Κουτσούκης με τον πρωταθλητή στην δισκοβολία Ιάσωνα Θανόπουλο, ο Χρήστος Πολυχρονιου με τους Νίκο Πολυχρονίου που έχει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία του στην σφύρα και τον δισκοβόλο Χριστόδουλο Κωστάκη και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου με τους πρωταθλητές στην σφύρα τον Χανιώτη Μιχάλη Αναστασάκη και Μάρκο Μέμα.

sportime.gr