Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο στην Κρήτη! Οδηγός αγροτικού οχήματος έκανε επεισόδιο στον ΒΟΑΚ επειδή τον προσπέρασαν!

Ένα άγριο επεισόδιο που μοιάζει αρκετά με τις εικόνες που είχαν κάνει το γύρο της Ελλάδας, όταν Γερμανοί τουρίστες καταδιώχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από αγροτικό όχημα Κρητικών, σημειώθηκε αρχές τις εβδομάδας στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Ρέθυμνο.

Μία παρέα με δύο οχήματα ξεκίνησε από το Ηράκλειο για το Ρέθυμνο, με σκοπό να βρεθούν στην περιοχή για διασκέδαση. Όπως καταγγέλλουν, λίγο πριν φτάσουν στο Ρέθυμνο ένα αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια, τους προσπέρασε ενώ παράλληλα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, οι οποίοι μάλιστα επαναλήφθηκαν αρκετές φορές.

Στην προσπάθειά τους οι οδηγοί των 2 Ι.Χ. – σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξαν στην Τηλεόραση CRETA – προκειμένου να αποφύγουν τη σύγκρουση των οχημάτων προσπερνούσαν το αγροτικό, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πλησίαζε σε επικίνδυνη απόσταση το πίσω μέρος του ενός από τα δύο οχήματα της παρέας από το Ηράκλειο.

Όταν πια τα Ι.Χ. με την παρέα από το Ηράκλειο, είχαν φτάσει στην έξοδο προς Ρέθυμνο το αγροτικό όχημα με τα φιμέ τζάμια έπεσε πάνω στο ένα Ι.Χ. από την πλευρά του οδηγού, τους τράκαρε με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να εκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί στο πεζοδρόμιο. Το ένα Ι.Χ. της παρέας προπορεύτηκε και απομακρύνθηκε υπό το φόβο να χτυπήσει και αυτό το όχημα ενώ οι επιβάτες του δεύτερου Ι.Χ. πανικόβλητοι άρχισαν να βγαίνουν όπως – όπως από το όχημα.

Εξαιτίας όμως της πρόσκρουσης η πόρτα του συνοδηγού σφήνωσε, με αποτέλεσμα η κοπέλα της παρέας να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο, το οποίο σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να σπάει με μια μαγκούρα, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, που είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ και οι οποίοι μόλις συνέλθουν, θα καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία. Μάλιστα, ο οδηγός του αγροτικού σε έξαλλη κατάσταση καθώς προκαλούσε τις φθορές στο όχημά τους φώναζε χαρακτηριστικά «Ποιοι είστε εσείς που θα με προσπεράσετε»;

Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο οδηγός του αγροτικού μπήκε στο όχημά του και έφυγε, ενώ σε κατάσταση σοκ η παρέα επέστρεψε στο Ηράκλειο, φοβούμενοι μην τους ακολουθήσει το αγροτικό και το επεισόδιο συνεχιστεί.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *