Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση IN THE SPOTLIGHT

Απίστευτο το περιστατικό! Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο στο γραφείο του

Αιτία αποτέλεσε η άρνησή του να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα Γρεβενά. Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου, γιατί ο τελευταίος -σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας- δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για τη συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων.

Ο κ. Δασταμάνης δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του Δημήτρη Μπόλη. Ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Πηγή: newsbeast.gr