Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Απίστευτο! Βάζουν τους ρίπτες της σφύρας να ρίξουν “ντάλα” μεσημέρι στα “Βενιζέλεια-Χανιά”

Τι αναφέρει για την εξέλιξη αυτή ο προπονητής σφυροβολίας του Ελ. Βενιζέλου Κωστής Παπαμαρκάκης.

Τον θυμό του προπονητή σφύρας Κωστή Παπαμαρκάκη προκαλεί ο προγραμματισμός του αθλήματος της σφυροβολίας στο πλαίσιο των “Βενιζελείων-Χανιά”. Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί σύμβουλοι της διοργάνωσης όρισαν να γίνει το άθλημα της σφυροβολίας για τις 14,45 για λόγους “επικινδυνότητας”.
Σε μια ώρα που οι αθλητές θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν κάποια καλή επίδοση.

Στο θέμα αναφέρεται με ανάρτησή του ο προπονητής σφύρας Κωστής Παπαμαρκάκης:

“Σαν απάντηση σε όλους αυτούς που τις τελευταίες μέρες πιπιλίζουν την καραμέλα της επικινδυνότητας της σφύρας για να δικαιολογήσουν το διωγμό των πρωταθλητών των Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Βενιζέλεια παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τα πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν γίνει στην πόλη των Σερρών και στο πανέμορφο στάδιο της όπου φαίνεται καθαρά η θέση του κλώβού στο στάδιο και θα βάλω μερικά ερωτήματα επειδή είστε οι ίδιοι αυτοί που αποφάσιζαν τότε γι αυτά τα πρωταθλήματα και οι ίδιοι που τώρα πετάτε τα παιδιά της σφύρας ν αγωνιστούν στις 2:45 .
ερώτημα 1: είναι το σκάμα του μήκους εντός του αγωνιστικού χώρου στις Σέρρες ;
ερώτημα 2: πόσες φορές έχει γίνει η σφύρα στο πανελληνιο πρωτάθλημα μαζι με κάποιο απο τα αγωνίσματα του σκάματος και ταυτόχρονα με δρομικά αγωνίσματα; …
ερώτημα 3 ο κλώβός των Σερρών είναι καλύτερος απο τον κλωβό του σταδίου των Χανίων;
ερώτημα 4: πόσοι αγωνίζοντε στο μήτινγκ και πόσοι στα πανελλήνια παιδων και εφήβων που διοργανώσατε εκεί;;;;
Γιατί κύριοι δυό μέτρα και δυο σταθμά….”

Ο Κωστής Παπαμαρκάκης επισημαίνει ωστόσο:

“Θέλω να κάνω μια δήλωση για να ξεκαθαρίσω κάτι, οι δημοσιεύσεις μου δεν έχουν σαν σκοπό να στοχοποιήσουν τον Γιώργο Γιατρουδάκη πρόεδρο του Βενιζέλου και Γενικο Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ . Ξέρω πολύ καλά ποιός έχει την ευθύνη για όλα αυτά κι αν έχω αντιδράσει έντονα είναι για ένα λόγο επειδή κάποια στιγμή πρέπει να πούμε ένα στοπ σε κακές νοοτροπίες χρόνων . Ο Γιώργος είναι απο τους λίγους που εχουν στηρίξει τη σφύρα στα Χανιά”. κι έχει μεγάλη συνεισφορά σ΄ολο αυτό που έχει γίνει, θα ήμουν αχάριστος αν τον κατηγορούσα. Ξέρω πολύ καλά πως κι αυτός πονάει πολύ για όλο αυτό, ο Γιώργος πάντα τα παιδιά μας τα κοίταζε στα μάτια .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.