Κατηγορίες
Super League

Απίστευτος Κλάτενμπεργκ: Θα τιμωρεί διαιτητές που ζητούν να οριστούν ή ρωτούν γιατί δεν ορίζονται!

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Μια αν μη τι άλλο καινοφανή τακτική αποφάσισε να ακολουθήσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προς τους διαιτητές της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας που ζητούν να οριστούν σε αγώνες ή τον ρωτούν γιατί δεν ορίζονται.

Όπως αναφέρει σε email που έστειλε όσοι του στέλνουν μηνύματα με ανάλογο περιεχόμενο δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές!

“Αγαπητοί όλοι/όλες,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με Υγεία πάνω από όλα! Σας διαβιβάζω ενημέρωση από τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Clattenburg για θέμα που σας αφορά.Πρώτα από όλα θέλει να σας ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά σας , ωστόσο ζητά να  μην αποστέλλετε e-mail και μηνύματα στον ίδιο και στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟζητώντας να ορισθείτε σε αγώνες ή τους λόγους για τους οποίους δεν ορίζεσθε .Θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει στη προσωπική του εξέλιξη και όχι στο τί κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι  ακολουθώντας τα εξιδεικευμένα προγράμματα εκγύμνασηςκαι τις συμβουλές της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τις οποίες είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Όσοι/όσες συνεχίσουν να αποστέλλουν e-mail/μυνήματα με το προαναφερόμενο περιεχόμενο (ζητώντας να ορισθούν σε αγώνες ή τους λόγους που δεν ορίζονται)δεν θα ορίζονται για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *