Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Super League

Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο – Ερευνάται ως ύποπτο άτομο που είχε προσλάβει η οικογένεια

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεξικό για τη δολοφονία της θείας του Ροδόλφο Πισάρο και τον τραυματισμό της μητέρας και του θείου του.

Λεπτομέρειες για τα όσα τραγικά συνέβησαν στην οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό γίνονται γνωστές από τις αστυνομικές αρχές. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταμουαλίπας αναφέρθηκε στο έγκλημα που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τον τραυματισμό της μητέρας του και του θείου του, ως υπόθεση «κατάχρησης εμπιστοσύνης». Κι αυτό γιατί ως ύποπτος θεωρείται ένας νοσοκόμος που είχε προσλάβει η οικογένεια.

Η Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες πέθανε από ασφυξία, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, ενώ η μητέρα του Πισάρο τραυματίστηκε από πυροβολισμό και ο θείος του παίκτη δέχτηκε χτυπήματα. 

Από την αστυνομία ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπήρχε θέμα απόπειρας απαγωγής, αλλά πρόκειται για υπόθεση «κατάχρησης εμπιστοσύνης». 

«Ήταν κατάχρηση εμπιστοσύνης από ένα άτομο που είχαν προσλάβει για να προσέχει έναν άρρωστο στο σπίτι. Αυτό ερευνάται», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των αρχών.

Η μητέρα και ο θείος του Πισάρο παραμένουν στο νοσοκομείο, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *