Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Από τα Χανιά οι αποφάσεις Μητσοτάκη για εκλογές

Στην ησυχία της πατρογονικής εστίας στα Χανιά, και όχι στα βουνά της Ηπείρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μελετήσει τις εισηγήσεις για την ημερομηνία των εκλογών και θα λάβει ίσως την τελική του απόφαση.

Τα επιχειρήματα για εκλογές την άνοιξη
Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά έδειξε ο Πρωθυπουργός στην παρέμβαση του στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη γενική πορεία της οικονομίας αλλά και στην απήχηση που αναμένουν να έχει η στήριξη των αδυνάμων, όπως και τα μέτρα που «απλώνονται» και στη μεσαία τάξη. Οι επιδοτήσεις στο ρεύμα και τα καύσιμα, το market pass, το «καλάθι του νοικοκυριού», το διευρυμένο επίδομα θέρμανσης κ.α..

Τα επιχειρήματα όσων εισηγούνται κάλπες προς το τέλος της τετραετίας είναι επίσης και ότι τον Μάιο θα δρομολογηθεί η τρίτη κατά σειρά, αύξηση του κατώτατου μισθού. Επίσης, τον Απρίλιο θα έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο στεγαστικό πρόγραμμα για τους νέους, ένα κοινό στο οποίο «στοχεύει» η ΝΔ. Παράλληλα τον Μάρτιο προωθείται και η πρόσληψη 16.000 ατόμων στο δημόσιο.

«Γρίφος» δεν είναι μόνο η ημερομηνία των εκλογών αλλά και οι μετεκλογικές συνεργασίες, στην περίπτωση που οι δεύτερες κάλπες δεν βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *