Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Από τον Άρη Σούδας χτυπάει πόρτα… Σούπερ Λιγκ

Ο νεαρός παίκτης του Άρη Σούδας κυνηγάει το όνειρό του.

Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική (πέρυσι με Πλατανιά και φέτος με Άρη Σούδας), ο Μιχάλης Παχής που συνεργάζεται με μάνατζερ θα κυνηγήσει το δικαίωμα στο όνειρο, όντας φυσικά ακόμα πολύ μικρός σε ηλικία (17,5 ετών), ανεβαίνοντας στο Αγρίνιο για την Κ19 του Παναιτωλικού (ομάδα από την πόλη που κατάγεται) και με προοπτική φυσικά να χτυπήσει την πόρτα της ανδρικής ομάδας και της Σούπερ Λιγκ, που με τον Γιάννη Αναστασίου πηγαίνει εξαιρετικά φέτος.

Μάλιστα, ο Παχής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με τον Πανιώνιο την Τετάρτη και αμέσως μετά ανακοίνωσε στους ανθρώπους του Άρη Σούδας ότι αποχωρεί για τον Παναιτωλικό.

Πλέον τίθεται θέμα “κενού” για τον Άρη Σούδας που, αφενός χάνει έναν εξαιρετικό και εξελίξιμο παίκτη, αφετέρου χάνει έναν “μικρό”, καθώς πλέον στο ρόστερ του έχει 5, όσους ακριβώς χρειάζεται σε κάθε αποστολή.

Συνεπώς, και ελλείψει επιλογών μεταγραφής μικρού ποδοσφαιριστή, πιθανώς να ανέλθει από τις υποδομές κάποιος παίκτης ώστε να αποτελεί εναλλακτική σε περίπτωση προβλήματος των υπαρχόντων πέντε.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.