Από τον Ιδομενέα στον Παναιτωλικό

Με την ώθηση του Ιδομενέα θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό ο Λέσι.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΓΑΛΑΤΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του τερματοφύλακα της α΄ ομάδας Γιουργκεν Λεσι στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Το καλοκαίρι ο 17 χρόνος Γιουργκεν εντάχτηκε στο δυναμικό της ομάδας μας μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας Μάνου Βεργαναλακη.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας Σταμάτη Καστρινάκη βρήκε χρόνο και χώρο στην ομάδας μας ενα παιδί που είχε όρεξη για να μάθει και να εξελιχθεί .

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Γιουργκεν πήρε αρκετές συμμέτοχες στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μας είχε αψογη συνεργασία με τον άλλο τερματοφύλακα μας Μωραιτη Χρήστο και όλα αυτά βοήθησαν στην εξέλιξη και την βελτίωση του..

Πριν λίγο καιρό δοκιμάστηκε μερικές προπονήσεις στην ομάδα του Αγρινίου άφησε άριστες εντυπώσεις και επιλέχτηκε ανάμεσα από πολλούς άλλους τερματοφύλακες.

Γιουργκεν σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες εσύ και η οικογένεια σου να αγωνιστείς στην ομάδας ,να έχεις υγεία τύχη και να εκπληρώσεις όλα τα όνειρα σου .

Η Διοίκηση το προπονητικό τεαμ και οι συμπαίκτες σου νιώθουμε υπερήφανοι για σένα,.

Όταν επιλεγείς να αγωνίζεσαι για την πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης είναι απόλυτα λογικό να έχεις αυτή την τύχη και την εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *