Κατηγορίες
Τοπικό

Από τον Μινώταυρο στον ΟΦΗ ο Μάνος Γεωργιακάκης!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες αθηναϊκές ομάδες.

Η ανακοίνωση του Μινώταυρου

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει ότι ο Μάνος Γεωργιακάκης εντάσσεται στην Elite Κ17 της ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος εντάσσεται στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ενα παιδί που ξεκίνησε από την Ακαδημία μας για πέντε χρόνια, συνέχισε στο Καλτσέτο και επέστρεψε ως έφηβος στην ανδρική ομάδα του Μινώταυρου. Με χαρά σήμερα τον παραχωρούμε στον ΟΦΗ.

Μάνο, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Δήλωση Μ. Γεωργιακάκη:

«Ευχαριστώ τους προπονητές της ΠΑΕ ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη τους και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τους δικαιώσω.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές του Μινώταυρου για την μεγάλη ώθηση και στήριξη τους. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, των Ακαδημιών, των Μικτών και όλους τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα μέχρι τώρα για την βοήθεια τους».

Δήλωση προέδρου Μινώταυρου, Γιάννη Σπυριδάκη:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σε λιγότερο από ένα χρόνο η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, παράγει αποτέλεσμα. Τον δρόμο που ανοίγει σήμερα, είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά απ’ την ακαδημία Μινώταυρου-OFI CRETE ACADEMY. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας και στους προπονητές του Μάνου. Του ευχόμαστε να έχει υγεία, τύχη, πείσμα και όρεξη για δουλειά και να πραγματοποιήσει το όνειρο του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *