Κατηγορίες
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Αποχαιρετά τον Τάλω ο Μαρεντάκης! Ανάρτηση γεμάτη συγκίνηση

Ο προπονητής των επιτυχιών του Τάλω ΑΝΕΚ Lines Παναγιώτης Μαρεντάκης αποχαιρετά τον σύλλογο μετά από 18 χρόνια ως προπονητής και αθλητής.

Μάλιστα, με μια ανάρτηση συγκινησιακά φορτισμένη κάνει έναν απολογισμό της πορείας του:

2004 -2022

19 υπέροχα χρόνια που αν μου το έλεγε κανείς στην αρχή της προπονητικής μου καριέρας θα έλεγα ότι δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν.

Κορυφαίες στιγμες:

🔻🥇2016 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 3000μ Giorgos Stavrakakis

🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 200μ.

🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό

πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 1000μ

🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 200μ

🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο

πρωτάθλημα πίστας εφήβων στο κεριν

🔻6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο ομαδικό σπριντ με 3 αθλητές της ομάδας μας. Bill MavrigiannakisIlias Paterakis και Λίβανος.

🔻🥉Χάλκινο μετάλλιο στα 200 στους νέους

🔻🥉Χάλκινο στο ομαδικό σπριντ με την εθνική ομάδα ο Konstantinos Livanos

🔻2020 συμμετοχή στους Ολυμπιακούς ως προπονητής του Polychronis Tzortzakis .

Όλες αυτές τις απίστευτες στιγμές και συναισθήματα που βίωσα από αυτό το υπέροχο άθλημα που ξεκίνησα το 1989 ως αθλητής και συνέχισα στον ίδιο χώρο ως προπονητής θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη μου και στην καρδιά μου.

Μάχες των αθλητών μας σε πανελλήνια πρωτάθληματα αρκετά πανελλήνια ρεκόρ καθένα με την μοναδική του ιστορία και αποτύπωμα να μας έχει αφήσει.

Οι φιλίες που δημιουργήθηκαν αυτές τις δεκαετίες σε κάθε γωνιά της χώρας με πολλούς ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Διακρίσεις μιας ομάδας που θα ζηλευε μια ολόκληρη Ομοσπονδία διότι σε απόλυτο αριθμό δεν τα έχει καταφέρει μόνη της. Διακρίσεις που ήρθαν από προσωπικές θυσίες των αθλητών των γονιών και της ομάδας μας. Η στήριξη της Ομοσπονδίας και της πολιτείας ανύπαρκτη.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό:

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Κουρμούλη Κώστα που μου μεταλαμπάδευσε την αγάπη του και τον ρομαντισμό του για την ποδηλασία.

Τον Γιωργος Διγαλακης και τον Fragioudakis Giorgos για την στήριξη που μου παρείχαν προπονητικά ως αθλητή και μου μετέδωσαν την φιλοσοφία της προπονητικής.

Όλους τους προπονητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και ιδιαίτερα τον Orfanoudakis Kostas και τον Babbis Chaidemenakis για την αδιάκοπη τροφοδότηση με αθλητές από την ακαδημία οι οποίοι ήταν άριστα καταρτισμένοι ψυχικά, τεχνικά και σωματικά. Όλα τα μέλη των Δ.Σ της ομάδας και ιδιαίτερα τον Nektarios Panigirakis γτ ήταν ο συνδετικός μου κρίκος με τα Δ.Σ και υποστήριξε και υπόμεινε την κάθε μου τρελή σκέψη και ιδέα.

Την σύζυγο ❤️❤️❤️ μου και την οικογένεια μου που στήριξε αυτή την προσπάθεια μου για 2 δεκαετίες και πάνω……

Τους φίλους και χορηγούς της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα και τα παιδιά της.

Τέλος όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και υπέφεραν κοντά μου 🤣🤣🤣.

Ευτυχώς για εμένα είναι πολλές οι διακρίσεις των αθλητών μου όλα αυτατα χρόνια και σίγουρα δεν γίνεται να αναφερθούν όλα τα παιδιά αλλά σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους.

Ώρα να προπονηθώ και εγώ λίγο πάλι😉😉😉.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *