Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Αποχωρεί ή όχι ο Ατρόμητος Μάλεμε; Η θέση της ΕΠΣ Χανίων;

Η σκόνη του “14-14” δεν έχει κατακάτσει ακόμα…

Η μία συμμετέχουσα (Γαλατάς) τηρεί την απόφασή της και αποχώρησε από το πρωτάθλημα, κάνοντας αρχή από το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Νέους Μινώταυρου που δεν κατέβηκε να παίξει.

Η άλλη συμμετέχουσα (Ατρόμητος Μάλεμε) δεν είχε και δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα, αλλά ξάφνου, την Κυριακή το πρωί δεν κατέβηκε να παίξει στο δικό της προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Τάλω! Διέρρευσε δε ότι η ομάδα του Μάλεμε θα αποχωρήσει και αυτή από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, με νέες διαρροές που προέκυψαν εντός της μέρας από παράγοντες της ο ομάδας, διαψεύδεται το όποιο σενάριο μιλά για αποχώρηση…

Ένας μύλος δηλαδή και μπορεί για κάποιους το θέμα να είναι ανούσιο (σου λέει πρόκειται για ομάδες Γ’ τοπικού, τι αξία έχουν), ωστόσο, αν το δούμε πιο βαθιά το ζήτημα, αποτελούν ένα μικρό κομμάτι του οικοδομήματος που λέγεται “χανιώτικο ποδόσφαιρο”.

Ασχέτως τι θα κάνει το Μάλεμε, ο Γαλατάς, το Εμπρόσνερο και οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος στα Χανιά, μήπως πρέπει να πάρει θέση η ΕΠΣΧ επ’ αυτών;

Δεν διατασσουμε, δεν πιέζουμε, απλά προτείνουμε…

Τα ΜΜΕ εξάλλου, πάντα, είναι το μέσο για τη διάδοσή των θέσεων, των ιδεών και των απόψεων, ειδικά όταν πρόκειται για έναν τόσο νευραλγικό ρόλο, όπως της διοργανώτριας αρχής.

Καλοδεχούμενοι λοιπον (αν και εφόσον)…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.