Κατηγορίες
Τοπικό

Απόφαση ΕΠΟ για έναρξη τοπικών πρωταθλημάτων – Οι απόψεις που ακούστηκαν το πρωι στην Εκτελεστική Επιτροπή – Οι τάσεις

Παρότι προηγήθηκε συζήτηση και μάλιστα επί μακρόν για το θέμα της έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, η ΕΠΟ δεν έλαβε απόφαση για το θέμα που “καίει” Ενώσεις και σωματεία, επειδή σύμφωνα με τον… acting ισχυρισμό το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και επομένως θα υπήρχε θέμα νομιμότητας!

Κατά τη συζήτηση, από την οποία διεφάνει ποιοι είναι αντίθετοι με την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλήματων, τέθηκαν προς έγκριση δύο προτάσεις:Η πρώτη του προέδρου της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκου, να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα στις Ενώσεις των οποίων τα σωματεία μπορούν να αγωνιστούν βάσει των προϋποθέσεων του νόμου και οι άλλες να αναμένουν έως τις 2/11 οπότε θα γίνει η ΓΣ της ΕΠΟ. Στην πρόταση αυτή προστέθηκε από τον Α’ Αντιπρόεδρο, Α. Αντωνίου και το θέμα της “ένδειξης αλληλεγγύης” προς τις ΕΠΣ που έχουν πρόβλημα με τα σωματεία τους.

Η δεύτερη πρόταση ήταν του μέλους της Ε.Ε. και πρόεδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτη, ο οποίος πρότεινε να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα μόνο των πρώτων κατηγορίων, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ημερομηνίες.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *