Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

Αποφασίζει το Πολυτεχνείο Κρήτης για το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου – Πότε θα γίνει Σύγκλητος

Σημαντικό και καθοριστικό για τις τύχες του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου, το επόμενο διάστημα.

Ως γνωστόν, η ΓΓΑ, μέσω του Υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ζήτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης να της παραχωρήσει το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, ώστε να το ανακαινίσει για να λειτουργήσει.

Δείτε την επιστολή Αυγενάκη στον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.

Οι εξελίξεις ωστόσο “τρέχουν” και σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι εκείνη που θα λάβει τις αποφάσεις για το ποια θα είναι η θέση του ιδρύματος στην όλη διαδικασία.

Όπως μας έγινε λοιπόν γνωστό, η καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης “κολυμβητήριο Ακρωτηρίου” Σύγλητος θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Εκεί θα κριθεί και η στάση του Πολυτεχνείου Κρήτης στο αίτημα Αυγενάκη.

Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί κανείς να εξάγει συμπεράσματα για το ποια θα είναι η στάση του Πολυτεχνείου, αφού τα μέλη της Συγκλήτου μπορεί, κάλλιστα, να έχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα και η ψήφος τους έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα.

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τις αποφάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, που θα σταλούν εγγράφως στη ΓΓΑ και φυσικά θα κοινοποιηθούν στα ΜΜΕ.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr