Κατηγορίες
Super League

“Aποκάλεσε το διαιτητή παλιόπ… επειδή κράτησε οκτώ λεπτά καθυστέρηση – Τον απομάκρυνε ο Αχ. Μπέος”

Tο πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της SL1  “επέβαλε συνολική χρηματική ποινή για την Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ύψους έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ και για τον δεύτεροεγκαλούμενος Αντώνιο Μπέο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στογήπεδο για ένα (1) μήνα και δέκα πέντε (15) ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό του αθλητικού δικαστή ο εγκαλούμενος μετά το τέλος του αγώνα Βόλος – Αστέρας εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων χωρίς να έχει δικαίωμα και “εκφράστηκε καρά του διαιτητή”. Από το χώρο των αποδυτηρίων τον απομάκρυνε ο αδερφός του και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχ. Μπέος.Άξιο αναφοράς ότι ο διαιτητής δεν ανέφερε το συμβάν στο φύλλο αγώνα.Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμά του σκεπτικού:

“Περαιτέρω, αποδεικνύεται ότι ο Αντώνιος Μπέος, χωρίς καμία ιδιότητα και χωρίς να έχει δικαίωμα προς τούτο εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων, γεγονός που δεν αμφισβητείται από την εγκαλούμενη.

Επίσης αποδεικνύεται ότι κατά το διάστημα παραμονής του στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα, όταν ο Αντώνιος Μπέος βρίσκονταν στο διάδρομο έμπροσθεν των αποδυτηρίων των διαιτητών – χώρος στον οποίο περιλαμβάνεται και ο διάδρομος βλ. 5/2022 απόφαση Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ – και δη μπροστά στην πόρτα των αποδυτηρίων εκφράστηκε κατά του διαιτητή με την φράση «ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤ@», καθώς ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή, ο οποίος κράτησε οκτώ (8) λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει την εγκαλούμενη η αντίπαλη ομάδα.

Ο ισχυρισμός των εγκαλούμενων, ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος βρίσκονταν στααποδυτήρια για να συναντήσει τον συμπατριώτη του Χ. Σταυρόπουλο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν αποδεικνύεται βάσιμος, καθώς, ο δεύτερος εγκαλούμενος, κατά τους κανόνεςτης λογικής καιτης εμπειρίας θα πλησίαζε τον συμπατριώτη του για να τον χαιρετήσει και όχι για να τον εξυβρίσει.

Σε κάθε περίπτωση εάν ο δεύτερος εγκαλούμενος είχε εισέλθει χωρίς δικαίωμα στα αποδυτήρια για να χαιρετήσει τον συμπατριώτη του δεν θα χρειαζόταν η επέμβαση τουαδελφού του για να απομακρυνθεί από τα αποδυτήρια.”

Πηγή: https://soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.