Κατηγορίες
Απόλλων Αγ. Ιωάννη IN THE SPOTLIGHT

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Άμεσα ξεκινά ο σχεδιασμός μετά τα μπαράζ – Η ανανέωση με Συροκάκη

Ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες ανόδου για τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.

Ακόμα και η νίκη απέναντι στο Πέραμα θα πρέπει να συνδυαστεί, αφενός με πολλά γκολ, αφετέρου και με συνδυασμό αποτελέσμάτων και κυρίως, με ήττα του Τυμπακίου από την Αγία Παρασκευή, παράμετροι που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση.

Στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη πάντως είναι “προσγειωμένοι” και γνωρίζουν την κατάσταση. Ουσιαστικά, είναι περισσότερο προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι η ομάδα θα συνεχίσει και του χρόνου στην Α’ ΕΠΣΧ και μόλις ολοκληρωθεί η, ούτως ή άλλως, επιτυχημένη χρονιά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα.

Από την επόμενη κιόλας μέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρόνια, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Συροκάκη στον πάγκο της ομάδας.

Από την επόμενη μέρα των μπαράζ θα ξεκινήσει η διαβούλευση για τους στόχους που θα τεθούν τη νέα χρονιά (προφανώς πρωταγωνιστικοί) και φυσικά τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ της ομάδας.

Δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Μποτωνάκη και Βακαλουνάκη που σταματούν το ποδόσφαιρο και μένει να δούμε τι θα γίνει με υπάρχοντες παίκτες και φυσικά με προσθήκες.

Aναμένεται λοιπόν, πολλή δουλειά στον Άγιο Ιωάννη…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.