Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Απόλλων: Πάει για “διπλό χτύπημα” με Παπακαστρίτσιο και Μπάτζιο!

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη μετά την πρόσληψη Τσομπάνογλου στην τεχνική του ηγεσία, πάει για “διπλό χτύπημα” με δύο πρώην παίκτες του Πανακρωτηριακού.

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη μετά την πρόσληψη Τσομπάνογλου στην τεχνική του ηγεσία, πάει για “διπλό χτύπημα” με δύο πρώην παίκτες του Πανακρωτηριακού.

Ο Πανακρωτηριακός “φυλλορροεί” και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΠΣΧ που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους χτυπούν τους Χανιώτες της ομάδας που είναι πλέον ελεύθεροι και πρώτοι στη λίστα ενδιαφέροντος.

Ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη που απώλεσε αγωνιστικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική (τερμάτισε τρίτος) δεν θα δεχτεί ενδεχόμενη πρόσκληση (μετά την αποχώρηση του Πανακρωτηριακού) και θα κυνηγήσει τον τίτλο στη νέα Α’ ΕΠΣΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο σημαντικών “μονάδων” του Πανακρωτηριακού του μέσου Ορέστη Μπάτζιο και του ακραίου μπακ Δημήτρη Παπακαστρίτσιου.

Οι δύο παίκτες φαίνεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα και αναμένεται να τον ενισχύσουν στην προσπάθεια που θα κάνει (και) φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Υπενθυμίζεται ότι η Σπάθα ανακοίνωσε δύο ακόμα παίκτες του Πανακρωτηριακού, τους Μπαδιεριτάκη και Βασιλομιχελάκη, αν και στο Κολυμπάρι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με ενδεχόμενη πρόσκληση για τη Γ’ Εθνική…

Αλλιώς, η κόντρα Σπάθας και Απόλλωνα φαντάζει (αν και νωρίς ακόμα) αρκετά “δελεαστική”…

Αναμένονται οι ανακοινώσεις για Μπάτζιο και Παπακαστρίτσιο, εκτός απροόπτου…