Κατηγορίες
Τοπικό

Απολογισμός από τον Ιδομενέα…

“Ο απολογισμός μας για τον α’ γύρο!”, αναφέρει ο Ιδομενέας που οριοθετεί τον στόχο του β’ γύρου.

Αναλυτικά

Η ομάδα μας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων της για τον πρώτο γύρο της σεζόν δεν μπορεί από το να αισθάνεται ικανοποιημένη από τη μέχρι σήμερα πορεία. Η συγκομιδή των 25 βαθμών αποτελεί άλλωστε έναν ιδιαίτερα σημαντικό απολογισμό εάν ληφθεί υπόψη ότι αντίστοιχα την περσινή χρονιά ο Ιδομενέας είχε σωθεί με 24…

Η ομάδα μας δείχνει έτσι ότι μπορεί να έχει μία πολύ καλή πορεία φέτος, με το ζητούμενο να είναι η κατάληψη μιας τιμητικής θέσης στην τελική κατάταξη. Το ποια θα είναι αυτή θα φανεί στο τέλος της περιόδου. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Ιδομενέας βρίσκεται 7ος.

Πέραν του αγωνιστικού, η ομάδα μας έχει σα στόχο στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου να ξεκινήσει να καθιερώνει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα έτσι ώστε να ξεκινήσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Αυτό θα γίνεται τμηματικά κατά τη διάρκεια των αγώνων όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν ούτως ώστε την επόμενη χρονιά η ομάδα να έχει κερδίσει κι άλλους ποδοσφαιριστές για να είναι έτοιμοι να προσφέρουν, έχοντας εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αξίζουν συγχαρητήρια για την έως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και γενικότερα για το αγωνιστικό τους πρόσωπο. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι δε συνεχίζουν, συμβάλλοντας και αυτοί από τη μεριά τους προκειμένου ο Ιδομενέας να παρουσιάζει αυτό το ανταγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Συνεχίζουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *