Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Απολογισμός Κούτα για τον φετινό Μινώταυρο: “Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο…”

Ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε από τον προπονητή του Μινώταυρου, Βασίλη Κούτα.

Η σεζόν για το Μινώταυρο ολοκληρώθηκε και ο προπονητής του Μινώταυρου, Βασίλης Κούτας, κάνει τον απολογισμό του για όλα όσα χαρακτήρισαν την φετινή πορεία του Μινωταύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων.

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας των Μουρνιών:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Δουλέψαμε πολύ καλά μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου και πιστεύω ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και παρουσιάσαμε πολλά στοιχεία, που ήρθαν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και παράγοντες που είναι δύσκολο κυρίως στο ερασιτεχνικό να μπορέσεις να τους πολεμήσεις. Πρώτα, οι δύο πολύ σημαντικοί τραυματισμοί των Παπαδάκη και Σεληνιωτάκη. Η απουσία για μεγάλο διάστημα των Ζαγκουντίνου, Μαξίμ και Σούλκε δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Τα παιδιά που έδιναν το παρών προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά χάσαμε πολλά στοιχεία που είχαν αρχίσει να μας δίνουν μια ταυτότητα.

Επειδή όμως μέσα από τα δύσκολα ψάχνουμε τις ευκαιρίες για κάτι καλό και αισιόδοξο ήρθαν τα νέα παιδιά από την Κ16, οι Καυκαλάς, Φιωτάκης, Πουλιδάκης, Χατζάκης και Σακουάλος, να πάρουν χρόνο στις προπονήσεις και στους αγώνες με πάρα πολύ καλή παρουσία.

Γνωρίζουμε και εμείς και οι άνθρωποι του συμβουλίου τι πρέπει να γίνει για να δυναμώσει ο Μινώταυρος και να διεκδικήσει πράγματα μέσα σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ελπίζω να γίνουν και να είναι η ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι και να γυρίσουμε με όρεξη στους αγωνιστικούς χώρους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *