Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Απόλυτα επιτυχημένη η 2η Γιορτή Παγωτού στην Κάντανο (Pics)

Που διοργάνωσε το Ζαχαροπλαστείο του Γιάννη Κοντεκάκη.

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/7) το βράδυ η 2η Γιορτή Κρητικού Παγωτού που έλαβε χώρα στην Κάντανο και που διοργάνωσε το Ζαχαροπλαστείο του Γιάννη Κοντεκάκη.

Η πρώτη διοργάνωση είχε γίνει το 2019, ενώ πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καραντίνας (κορωνοϊός).

Φέτος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά και υγειονομικά μέτρα δόθηκε η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στην πλατεία της Καντάνου που γέμισε από ζωή, μουσική και χαμόγελα.

Δεν έλειψαν οι διαγωνισμοί παγωτού (έρεε άφθονο) για τα μικρά παιδιά που κέρδισαν πλούσια δώρα, αλλά και η εθελοντική ενημέρωση και προσφορά αφού για αυτό το λόγο έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση ο Σύλλογος “Ορίζοντας”.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσε στην εκδήλωση το συγκρότημα του Γιάννη Αγιασμενάκη που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, ενώ την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο Dj Γιάννης Μυλωνάκης και την παρουσίασε ο δημοσιογράφος Βασίλης Φουντουλάκης με τη συνδρομή δύο εκπαιδευτικών της Καντάνου (της Χαράς και της Μαριάννας) που η συνδρομή τους ήταν καθοριστική στην πραγματοποίηση των διαγωνισμών παγωτού.

Το Ζαχαροπλαστείο του Γιάννη Κοντεκάκη δραστηριοποιείται στην Κάντανο από το 1950 και πλέον θέτει ως στόχο, αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός, πάντοτε με τη συνδρομή των εκλεκτών χορηγών της αλλά και του κόσμου που την αγκαλιάζει.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

mirrorsports.gr