Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του!

Aπόπειρα αρπαγής μαθητή δημοτικού έξω από το σχολείο του στο Μαρούσι, στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η εκπομπή στο Open, Επί Τόπου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, γυναίκα μελαμψή και αδύνατη πλησίασε το παιδί και προσπάθησε να το απομονώσει.

Το σοκαριστικό είναι, μάλιστα, ότι η απόπειρα πήγε να γίνει μέρα-μεσημέρι! Σε περίοδο με πολλά παιδιά, στην περιοχή.

«Η μαμά ήταν κοντά μάλιστα. Αυτή η γυναίκα κουκούλωσε το παιδί και πήγε να φύγει. Συνέβη έξω από το σχολείο, στην παιδική χαρά», υποστηρίζουν μάρτυρες του περιστατικού.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία έδειχνε φιλικές διαθέσεις προς τα παιδιά.

«Ήταν με ωραία ρούχα ντυμένη», είπε ένας άλλος μάρτυρας στην κάμερα της εκπομπής. «Έλα μαζί μου», είπε στο παιδί, με τη μητέρα να τρέχει, πάντως, αμέσως και να γλιτώνει το παιδί.

«Είναι ανήκουστο αυτό, απαράδεκτο, μέσα σε τόσο κόσμο. Επικράτησε αναταραχή. Πανικός… Όλοι έψαχναν τα παιδιά τους».

Η απόπειρα αρπαγής έγινε, μάλιστα, γνωστή μέσω ανάρτησης από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. «Προσοχή χρειάζεται από όλους μας». Το περιστατικό έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην περιοχή.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Ενημέρωση από @hamogelo : Από την αστυνομία επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι μια γυναίκα ,ρομ καταγωγής ,πιθανόν με κάποιο ψυχιατρικό ζήτημα, προσέγγισε το παιδί.

Το περιστατικό το είδε μια άλλη κυρία η οποία ενημέρωσε την Άμεση Δράση καθώς ο τρόπος που προσέγγισε το παιδί της φαινόταν ύποπτος.

Η συγκεκριμένη γυναίκα αναζητείται ακόμα από τις Αρχές, ενώ έχουν δοθεί καταθέσεις από την κυρία που κάλεσε την αστυνομία και έχουν ενημερωθεί και οι γονείς και το σχολείο του ανήλικου για το περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *