Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Αποσύρεται ο Γαλατάς μετά το …14-14! Τι λέει η ανακοίνωση

Ανακοίνωση που αφήνει αιχμές, μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Τσαγκαράκη εξέδωσε η ομάδα του Γαλατά.

Εξηγεί τους λόγους που επιθυμεί να της αφαιρεθεί ο ένας βαθμός του χτεσινού αγώνα, τονίζει ότι θα αποσυρθεί και στρέφη τα βέλη της στον Γιώργο Τσαγκαράκη που έβαλε… 13 γκολ!

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου Γαλατά θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η σκέψη, οι ιδέες και τα όνειρα μας για το τοπικό ποδόσφαιρο απέχουν από αυτά τα αποτελέσματα. Σε ένδειξη σεβασμού προς τις υπόλοιπες ομάδες τις κατηγορίας αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ζητούμε από το πειθαρχικό της ΕΠΣΧ την αφαίρεση του βαθμού μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και τα γκολ που σημειώθηκαν ώστε να μην επηρεαστεί η λίστα με τους σκόρερ της κατηγορίας.

Η ματαιοδοξία του ενός για προσωπική προβολή και η βλακεία των υπολοίπων δεν μπορεί να αναιρέσει το αθλητικό πνεύμα με το οποίο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ Ιδομενέα 1908 και τον πρόεδρο τους κ. Κορκίδη για την παραχώρηση της έδρας αφιλοκερδώς όπως και για τις πολύτιμες γνώσεις του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.