Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απρόσμενη συνάντηση Αυγενάκη – Φιλιππούση σε ποδηλατική εκδήλωση στο Ρέθυμνο!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα χαρακώματα με το θερμόμετρο να έχει ανέβει ξανά το τελευταίο διάστημα.

Από τη μία ο υφυπουργός αθλητισμού βάλει κατά της ΕΠΟ για μια σειρά θεμάτων από την πρόδηλη καθυστέρηση στην εφαρμογή της ολιστικής μελέτης έως την οπαδική βία και δεν συναντιέται με τους εκπροσώπους της μετά την παραίτηση Ζαγοράκη.

Από την άλλη η ομοσπονδία του επιτίθεται δημοσίως με χαρακτηρισμούς όπως “αδίστακτος”, “αμετροεπής”, “συκοφάντης” και άλλους του ιδίου ύφους, τον κατηγορεί ότι με τους νόμους που έχουν ψηφιστεί επί των ημερών του, παραβιάζεται το ποδοσφαιρικό αυτοδιοίκητο, ενώ τα εκλεγμένα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη και παραπονούνται ότι δεν έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τον υφυπουργό.

Τούτων δοθέντων, το αντάμωμα του υφυπουργού αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, με τον εκτελεστικό γραμματέα και σύμφωνα με ορισμένους εν τοις πράγμασι διοικητή της ΕΠΟ, Ι. Φιλιππούση, στην εκδήλωση του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Άτλας”, για την ετήσια κοπή της πίτας, που έγινε το Σάββατο 13/2 στο Ρέθυμνο, έχει σημειολογικό ενδιαφέρον, ειδικότερα από τη στιγμή που η ΕΠΟ έχει μπει ήδη σε τροχιά επιλογής προσώπων για τις δύο κορυφαίες θέσεις, που είναι αυτή του προέδρου και αυτή του εκτελεστικού διευθυντή, που  θέλει να καταλάβει ο Φιλιππούσης.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία, σύμφωνα και με κρυπτογραφημένα δημοσιεύματα ΜΜΕ της Κρήτης, ότι τα δύο πρόσωπα δεν περιορίστηκαν σε συνύπαρξη στον ίδιο χώρο, αλλά φέρονται να είχαν κατ΄ ίδιαν συνάντηση για αρκετή ώρα.

Για την ιστορία ο υφυπουργός αθλητισμού τιμήθηκε από τον ποδηλατικό σύλλογο, ενώ ο Φιλιππούσης βρέθηκε εκεί ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας ποδηλασίας στην ΕΟΕ, θέση την οποία κατάλαβε ενώ ήταν διευθυντής του γραφείου του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υφυπουργού αθλητισμού, Στ. Κοντονή, το 2016.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *