Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Άρχισε τις “ατάκες” ο Σούλης! «Αν ρώταγες 100 άτομα, θα σου έλεγαν ότι θα ηττηθούμε»

Ικανοποίηση Σούλη Παπαδόπουλου μετά το 0-0 των Τρικάλων στη Λιβαδειά.

Ο προπονητής των Τρικάλων Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Λιβαδειά είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ερχόταν και από ένα σερί νικών στο γήπεδο της. Η δική μου ομάδα, αν και είχα μόλις δύο μέρες με τα παιδιά, είχαν τον τελευταίο καιρό κάποια αρνητικά αποτελέσματα και έπρεπε πρώτα πρώτα να φτιάξουμε την ψυχολογία. Κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Λεβαδειακός έπρεπε να επιλέξουμε ένα πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά αυτό που είπαμε, κλείσαμε καλά τους χώρους και τον άξονα που πιστεύουμε ότι είναι η δύναμη τους. Εκτός από μία ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε παρότι είχε κατοχή ο αντίπαλος. Αν είχαμε περισσότερο θράσος και καθαρό μυαλό στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να τους δημιουργήσουμε και περισσότερα προβλήματα. Για να είμαι δίκαιος όμως είναι ένας βαθμός που πήραν οι ποδοσφαιριστές μου με πολύ ιδρώτα και με πολύ πειθαρχία. Αυτό το παιχνίδι το αφιερώνω στους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων γιατί πραγματικά το αξίζουν με την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και ότι όλο αυτό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό τους αδικεί».

Ο νέος προπονητής του ΑΟΤ είπε πως η ομάδα του είχε και ψυχολογία και πλάνο: «Πέρα από την ψυχολογία είχαμε και ένα πλάνο και εμφανίσαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έπαιζε μέχρι τώρα η ομάδα. Και να ξέρετε ότι αλλιώς παίζεις στον πρώτο γύρο όταν δεν καίει η μπάλα και δεν έχεις την πατάτα ζεστή και καυτή και αλλιώς στον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο γύρο και στα φιλικά όλοι είναι καλοί και δυνατοί και λένε ότι θέλουνε. Όταν όμως σφίγγουν τα λουριά, σφίγγουν οι ζώνες φαίνονται οι ικανοί και οι δυνατοί. Το έχω αποδείξει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και με τα παιδιά των Τρικάλων να μην έχουμε κανένα πρόβλημα με την κατηγορία»

Για το πόσο πολύτιμος είναι ο βαθμός τόνισε: «Ο βαθμός αυτός σημαίνει ότι έγινε μία προσπάθεια και καταφέραμε να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα που είχε η ομάδα. Αν ρώταγες 100 άτομα πριν έρθουμε εδώ και οι 100 θα σου έλεγαν ότι θα ηττηθούμε. Πρέπει όμως να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε. Έχουμε μία σειρά από παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολα, παίζουμε με τα Χανιά που έχει στόχο την άνοδο, μετά πάμε στον Εργοτέλη και μετά έρχεται η Ξάνθη».

Τέλος για το πρωτάθλημα της SL2 είπε: «Βλέπουμε ότι ομάδες που είναι χαμηλά κερδίζουν ή παίρνουν αποτελέσματα μέσα σε έδρες πρωτοπόρων όπως έκανε χθες ο Καραϊσκάκης και σήμερα εμείς. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όποιος είναι συγκεντρωμένος θα πετύχει τους στόχους του.

πηγή: sportrikala.gr