Κατηγορίες
Άρης Σούδας

Αρης Σούδας: Αναμονή, προπονήσεις και …ίσως φιλικό

Ποια τα τελευταία νέα από το “στρατόπεδο” του Άρη Σούδας.

Μπορεί ο Άρης Σούδας να μπήκε από νωρίς (και σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες) σε κατάσταση και διαδικασία επίσημων αγώνων αλλά αυτό διεκόπη απότομα, με τη Γ’ Εθνική να είναι σε μια κατάσταση αναμονής. Πρώτο ζητούμενο είναι φυσικά, αν επιβεβαιωθεί ότι η κλήρωση θα γίνει την προσεχή Παρασκευή (15/10).

Στον Άρη Σούδας δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν από το να περιμένουν και να συνεχίζουν τις προπονήσεις.

Σε αγωνιστικά θέματα, από τις προπονήσεις απέχει αυτή την εβδομάδα ο Παπαθανασίου, καθώς του συστήθηκε ξεκούραση για να προστατεύει τον ταλαιπωρημένο μηνίσκο του.

Ο Βασιλάκης που είχε εμπλακεί σε τροχαίο έκανε επέμβαση στο ένα του χέρι (όχι και στα δύο τελικά), αλλά η επιστροφή του αναμένεται από το νέο έτος.

Καλά νέα από τον Κυτράκη που ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες τη στρατιωτική του θητεία, οπότε θα μπορεί να είναι, χωρίς άλλου είδους υποχρεώσεις, στη διάθεση του Νίκου Μαναρώλη.

Το ζήτημα των φιλικών αγώνων είναι κάτι που απασχολεί τον Άρη Σούδας. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν βρέθηκε αντίπαλος, ενώ και για αυτό το Σαββατοκύριακο θα αναζητηθεί ομάδα για κάποιον αγώνα. Υπάρχει μια πιθανότητα, ο Άρης να μεταβεί στην Ιεράπετρα για φιλικό με την Αναγέννηση, αλλά δεν έχει ακόμα επισφραγιστεί.

mirrorsports.gr