Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Άρης Σούδας: Δυστυχώς δεν (ξανα) σκόραρε και ηττήθηκε από τον Γιούχτα

Η αδυναμία του Άρη Σούδας να σκοράρει φάνηκε σε ένα ακόμα ματς.

Αν και καλύτερος σε όλο το παιχνίδι απέναντι στον Γιούχτα στη Σούδα, δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ με συνέπεια να γνωρίσει ήττα με 1-0 από τον Γιούχτα. Η ομάδα των Αρχανών είχε σκοράρει, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 36ο λεπτό με τον Κοντογιάννη, γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στη Σούδα.

Ο Άρης Σούδας είχε την πλήρη υπεροχή, είχε φάσεις αλλά δυστυχώς δεν είχε ευστοχία στην τελική προσπάθεια.

Στην προσπάθειά του αυτή τον εκνεύρισαν και κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Ταμπουρατζή που διαμόρφωσαν το όλο αρνητικό κλίμα.

Η διπλή ευκαιρία με Παπαδάκη και Παπαθανασίου στο 35′, το δοκάρι από σέντρα σουτ του Τσίτα στο 44′, το διπλό τετ α τετ των Παπαθανασίου και Ροκάκη στο 58′, το νέο τετ α τετ του Ροκάκη στο 70′ ήταν μερικές από τις σημαντικές ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Κάποιες καλές φάσεις στην αντεπίθεση είχε και ο Γιούχτας, που στην πίεση του Άρη έβρισκε χώρους, με κυριότερη το δοκάρι του Φραγκουλάκη στο 55′.

Ο Άρης Σούδας ζητά και πέναλτι στο 94′, όταν αμυντικός του Γιούχτα “γκρέμισε” στην περιοχή τον Παπαθανασίου.

Αρης Σούδας (Γ. Λιουδάκης): Κοκκαλάς, Στεφανίδης, Σοφούλης, Κοκκινάκης, Μπακογιάννης, Ροκάκης (82′ Φέζγκα), Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Παπαδάκης (60′ Σελάμης), Παπαθανασίου, Τσίτας

Γιούχτας (Αγγ. Κασσωτάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Κοντογιάννης, Σφυρογιαννάκης (92′ Κόκκινος), Φραγκουλάκης (71′ Λογοθέτης), Νύκταρης, Κατσικοκέρης, Μέμμος (84′ Στακάκης)

(Φωτογραφίες mirrorsports.gr)

mirrorsports.gr