Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική

Άρης Σούδας: Γενική Συνέλευση (στις 29/6) και ανακοίνωση για Συροκάκη

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Άρης Σούδας την Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, θα επιδιωχθεί η εγγραφή νέων μελών και θα τεθούν οι στόχοι της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική πρόσκληση του Άρη Σούδας:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ με την υπ’ αριθμ. 64/20-5-2020 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 29η Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Απολογισμός διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων περιόδου 2019-20.
Θέμα 2ο: Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2020-21.
Θέμα 3ο: Τροποποίηση Καταστατικού Σωματείου
Θέμα 4ο: Στόχοι του σωματείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21
Θέμα 5ο: Εγγραφή νέων μελών σωματείου

Προσκαλούμε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που στηρίζουν το ιστορικότερο σωματείο της περιοχής τον Άρη Σούδας, να δώσουν το παρών και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους να εγγραφούν ως μέλη προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για στήριξη και ενίσχυση της ομάδας μας, που ως μοναδικό σκοπό έχει τον Άρη Σούδας πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Στο μεταξύ ο Άρης Σούδας ανακοίνωσε επίσημα τον τερματοφύλακα Αντώνη Συροκάκη. Μένει πλέον η ανακοίνωση για τον Γιάννη Μποτωνάκη:

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας του Αντώνη Συροκάκη. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον έμπειρο τερματοφύλακα και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΟΚΑΚΗΣ

Ο Συροκάκης αποτελεί μια ακόμα προσθήκη για την ομάδα μας απ’ τον Πανακρωτηριακό, στον οποίο πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του τα προηγούμενα τρία χρόνια. Ο 36χρονος (6/10/84) τερματοφύλακας βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Ακρωτηρίου να έχει την εξαιρετική χρονιά, αυτή που πέρασε, στην Γ’ Εθνική.

Ο Συροκάκης έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Α.Ο. Χανιά, καθώς ήταν μέλος της ομάδας τη σεζόν 2010-11. Από εκεί και πέρα, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παλαιόχωρα, Αστέρα Περάματος, Σπάθα, Μινώταυρο, Κισσαμικό και Αρη Βουκολιών, ξεκινώντας την καριέρα του από την ομάδα του Παγχανιακού».