Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Άρης Σούδας

Άρης Σούδας: H παραίτηση Κλωθάκη δρομολογεί εξελίξεις

Αλλάζει πλήρως “σελίδα” ο Άρης Σούδας και πρέπει να είναι συνεπής στη δική του νέα εποχή.

Δεν ήταν μόνο ο υποβιβασμός στο τοπικό Χανίων, μετά από μια περιπετειώδη χρονιά στη Γ’ Εθνική, ήρθε και η παραίτηση από την προεδρία της ομάδας του Νίκου Κλωθάκη που σήμανε ένα “διοικητικό τέλος εποχής”, ασχέτως ότι ο ίδιος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα (πράγμα που θα κάνει). Άλλο όμως πρόεδρος και άλλο μέλος και χορηγός της ομάδας.

Οι αλλαγές στον Άρη Σούδας είναι άκρως σημαντικές και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει “κατάφατσα” το μέλλον της και να προσδιορίσει στόχους (σε ό,τι αφορά την ανδρική ομάδα) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα είναι μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό για να διεκδικήσει την πρώτη θέση και εν συνεχεία άνοδο σε μια Γ’ Εθνική που θα είναι πολύ δύσκολη λόγω αναδιάρθρωσης; Ή μήπως ο Άρης θα επιδιώξει μια σταθερά καλή πορεία στο τοπικό και όταν στα επόμενα 2-3 χρόνια νιώσει πιο δυνατός θα διεκδικήσει άνοδο;

Το θετικό στην όλη κατάσταση είναι ότι ο Άρης Σούδας έχει βάσεις που του επιτρέπουν να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον του, καθώς οι ακαδημίες του, το γήπεδο που χρησιμοποιεί και η τεχνογνωσία που απέκτησε με τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική είναι μόνο μερικά από τα όπλα που μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει.

Μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά αναμένεται να έχει η δρομολογούμενη Γενική Συνέλευση για να δούμε ποιος θα οδηγήσει την ομάδα και ποιο θα είναι το “προφίλ” του συλλόγου από τη νέα περίοδο…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *