Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Άρης Σούδας: Μια “μεταγραφή” και μια ανανέωση!

Συνεχόμενες οι ανακοινώσεις από τον Άρη Σούδας

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νταουντάκη από τον Ήφαιστο και την ανανέωση με Μπακογιάννη.

Ο Νταουντάκης ωστόσο θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Κόλτζου στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Άρα όχι σε ρόλο παίκτη όπως στον Ήφαιστο.

Η ανακοίνωση για Νταουντάκη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ συνεχίζοντας την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Νταουντάκη.

Ο Γιάννης Νταουντάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος διπλώματος UEFA C, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Κόλτζου και ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Έχει εργαστεί ως γυμναστής στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, στις Ακαδημίες του Μινωταύρου, στον Ήφαιστο και είναι και γυμναστής και προπονητής υποδομών της Α.Π.Σούδας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και κάθε προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.

Ανακοίνωση για Μπακογιάννη:

Άλλη μια ανανέωση συνεργασίας για τον Άρη Σούδας με την ομάδα μας να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπακογιάννης, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει και στην ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.