Κατηγορίες
Άρης Σούδας

Άρης Σούδας: Παρθενική νίκη με “καρεδάτο” σκορ!

Εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ιεράπετρα για τον Άρη Σούδας.

Η χανιώτικη ομάδα στην κυριολεξία “ξεμπούκωσε” απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1!

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης δεν είχε σκοράρει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και όμως κατάφερε να πετύχει 4 γκολ και, χωρίς υπερβολή, να χάσει ευκαιρίες για ακόμα τόσα!

Βέβαια το ματς ήταν “ροντέο” αφού και η Αναγέννηση Ιεράπετρας έχασε ευκαιρίες να ξαναμπεί στο ματς.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Παπαθανασίου στο 3′, ενώ στο 40′ είχε κάνει το 2-1, αφού νωρίτερα, στο 16′ είχαν ισοφαρίσει με τον Ουατάρα οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη, το γρήγορο γκολ του Τσίτα στο 53′ άρχισε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, με τη χανιώτικη ομάδα να έχει στη συνέχει δύο κλασικές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, την ίδια στιγμή που και η Αναγέννηση ήταν επικίνδυνη.

Ωστόσο, στο 76′ ο Φέζγκα με σουτ έκανε το τελικό 4-1 με τον Άρη να κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, αφού ακολουθεί η διακοπή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ): Βασιλειάδης, Πυθαρούλης, Ιωάννου, Χατζάκης, Ζαμπετάκης (45΄ Γρηγοράκης), Μπρούτε, Χάιντερ (57΄ ), Γιάντσιος (75΄ Κόλεφ), Ουστάρα, Φερμίνα, Μερκούρι

ΆΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ): Βροντάκης, Στεφανίδης, Σοφούλης, Κοκκινάκης, Μπακογιάννης (86΄ Παπαδάκης), Μαθιουδάκης (86΄ Σελάμης), Ροκάκης, Νικολτής (76΄ Φέζγκας), Τσιτας (86΄ Τσίγκας), Παπαθανασίου, Ρουσάκης (35΄ Αναστασόπουλος)