Κατηγορίες
Άρης Σούδας

Άρης Σούδας: Προ σημαντικών εκλογών

Σημαντικές για την επόμενη μέρα του συλλόγου κρίνονται οι εκλογές της ερχόμενης Παρασκευής για τον Άρη Σούδας.

Εν πολλοίς θα διαφανεί αν υπάρξουν νέα πρόσωπα και εν τέλει ποιοι στόχοι, βάσει των προσώπων που θα εκλεγούν, θα τεθούν για τη νέα χρονιά.

Όπως και να έχει, χτες έκλεισε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και μένει να δούμε την Παρασκευή, ποιοι βλέπουν ζεστά την ενασχόληση τους με την ομάδα.

Η πρόσκληση για την επικείμενη γενική συνέλευση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού και με την υπ’ αριθμ. 126/6-6-2024 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 28η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2023-24.

Θέμα 2ο : Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής περιόδου 2023-24.

Θέμα 3ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2023-24, προϋπολογισμού περιόδου 2024-25 και απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη.

Θέμα 4ο : Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλονται το αργότερο έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και να υποβάλουν μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν τα κωλύματα, που ορίζονται στο άρθρο 3 του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του σωματείου να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια για την ενίσχυση του σωματείου και την επίτευξη των στόχων του.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *