Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Άρης Σούδας: Σε αναμονή – “Σοκ” με Βασιλάκη

Ο Άρης Σούδας περιμένει τις εξελίξεις με τη Γ’ Εθνική κατηγορία που πάει από αναβολή σε αναβολή.

Σε αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει προγραμματισμός ακόμα και σε επίπεδο προετοιμασίας και προπονήσεως. Τα χέρια του τεχνικού Νίκου Μαναρώλη είναι σχετικώς “δεμένα” για τον τρόπο που θα προγραμματίσει τις προπονήσεις της ομάδας, το επόεμενο διάστημα.

Το ζήτημα για τον Άρη Σούδας είναι ότι έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια, ωστόσο, προς το παρόν και αναγκαστικά, η ομάδα θα μπει στον “πάγο” περιμένοντας τις ανακοινώσεις για έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Στο Άρη Σούδας πάντως πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο ίσως υπάρξει φιλικό ματς στο οποίο θα αγωνιστούν παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, το σοκ με τον τραυματισμό του Νίκου Βασιλάκη ήταν σίγουρα μεγάλο.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Σούδας είχε “άγιο” σε τροχαίο που ενεπλάκη και στο οποίο δεν είχε ο ίδιο ευθύνη, ωστόσο ο τραυματισμός του αποδεικνύεται σοβαρός. Ο Βασιλάκης έχει σπασίματα στο ένα χέρι και ράγισμα στην κλείδα στο άλλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί χειρουργείο, ενώ η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται σε 2-3 μήνες.

mirrorsports.gr