Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Άρης Σούδας: Το …επανέφερε την κατάλληλη στιγμή – Νίκη 2-0 επί της Δαμάστας

Πάνω που άρχισαν να πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη Σούδα, ο Άρης πέτυχε νίκη επί της Δαμάστας με 2-0.

Μια νίκη που επαναφέρει την ηρεμία αλλά και τη βαθμολογική σταθερά στην ομάδα του Γιώργου Τζατζιμάκη που διατηρείται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, στον 10ο όμιλο Κρήτης.

Παράλληλα, είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν ανταγωνιστή της παραμονής.

Καθοριστική φάση, η σωστή αποβολή του Σαβουϊδάκη που χτύπησε εκτός φάσης τον γκολκίπερ του Άρη, Βροντάκη και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Η επανάληψη ανήκε στον Γιάννη Δρακάκη που με δύο γκολ στο 50′ και στο 75′, με άψογες εκτελέσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-0 και έδειξε γιατί θεωρείται από τους κορυφαίους σκόρερ στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Εθνικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών. Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα στο β’ μέρος αν ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Ο Δρακάκης μόλις έχει σκοράρει το δεύτερο τέρμα (Φώτο: mirrorsports.gr)

Αρης Σούδας (Γ. Τζατζιμάκης): Βροντάκης, Στεφανίδης, Βουρβαχάκης (90′ Παπακαστρίτσιος), Πατελάκης, Σούλιαρης (63′ Εμ. Γ. Παπαδάκης), Ροκάκης, Μιχαλόπουλος (46′ Βαρδάκης), Μποτωνάκης (88′ Mαναρώλης), Ρουσάκης, Σελάμης (88′ Κολομπάκης), Δρακάκης

Δαμάστα (Γ. Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Στακάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Μουρτζάκης, Κεφαλούκος (55′ Ζερβός), Τζουβάρας (55′ Στεφανάκης, 81′ Κόκκινος), Σεραφειμίδης, Σαβουιδάκης, Αποστολάκης, Κάββαλος