Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Ασαργιωτάκης: “‘Οπου πήγαμε φέτος, μας έβρισαν!”

Την ανασκόπηση της σεζόν έκαναν Αντώνης Μαρκάκης και Μπάμπης Πήλιος, με τον Γιάννη Ασαργιωτάκη να παρεμβαίνει από Γαλλία και να εφράζει παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε ο Πόρος στη φετινή σεζόν!

Με τον αντιπρόεδρο του Πόρου Αντώνη Μαρκάκη και τον αρχηγό της ομάδας Μπάμπη Πήλιο, συζητήθηκε στην τηλεόραση CRETA το…ποδοσφαιρικό θαύμα του Πόρου, μια ομάδα με ιστορία μόλις 10 ετών (ιδρύθηκε το 2012) η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην Κρήτη, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δυναμική η παρέμβαση στην εκπομπή και του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασαργιωτάκη απο τη Γαλλία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους. Και ένα … παράπονο του: «Οπου πήγαμε φέτος μας έβρισαν. Γιατί; Επειδή έχουμε μικρή ιστορία σαν ομάδα;”.

O πρόεδρος του Πόρου, αποκάλυψε ακόμη ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το γήπεδο της ομάδας, με τον αντιπρόεδρο Αντώνη Μαρκάκη, να συμπληρώνει ότι «είμαστε με το στυλό στο χέρι για να υπογράψουμε. Μόλις επιστρέψει ο πρόεδρος απο τη Γαλλία το θέμα θα κλείσει».

«Κάθε καλοκαίρι, όλοι μας έχουν πρώτο φαβορί για να πέσουμε, αλλά δεν τους κάναμε το χατίρι» ανέφερε με νόημα ο Μαρκάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο, συζήτησε με τον πρόεδρο και για την υπέρβαση, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου, στον 7ο όμιλο. «Πήραμε κάποιους ξένους παίκτες που δεν μας βγήκαν. Είχαμε συμφωνήσει με κάποιους άλλους, αλλά αθέτησαν την υπόσχεση τους. Ισως αν είχαν έρθει αυτοί, να κάναμε μεγαλύτερα πράγματα».

«Είχαμε στόχο την παραμονή και δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε στην τρίτη θέση. Εκτός απο τον ΠΑΟ Ρούφ που πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτε απο καμία ομάδα Τώρα θέλουμε και το Κύπελλο ΕΠΣΗ» ανέφερε ο αρχηγός Μπάμπης Πήλιος, ο οποίος στάθηκε και στη συμβολή του προπονητή Ανδρέα Σκέντζου«Οι παίκτες πεθαίνουν για αυτόν στο γήπεδο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος Μαρκάκης, δείχνοντας την θετική διάθεση που υπάρχει για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι παράγοντες του Πόρου, τάσσονται και φέτος κατά του Κρητικού ομίλου στη Γ’ Εθνική. Δηλαδή θέλουν την συμμετοχή ομάδων απο την Αθήνα. «Αν παίζαμε σε κρητικό όμιλο φέτος, θα τερματίζαμε τελευταίοι» ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος του Πόρου. «Είναι πιο καλό για τους παίκτες, να παίζουν με Αθηναικές ομάδες και να υπάρχει καλύτερη προβολή της κατηγορίας» πρόσθεσε ο Πήλιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *