Κατηγορίες
Τοπικό

Αστέρας Χαλέπας: Εννέα ακόμα μεταγραφές!- Ανάμεσά τους και ο Βουρβαχάκης

Το εκπληκτικό μεταγραφικό μπαράζ του Αστέρα Χαλέπας συνεχίζεται!

Η ομάδα της Χαλέπας ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου και μερικές ώρες μετά την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Πότσι, εννέα (!) ακόμα ποδοσφαιριστές.

Κ.Χριστουλάκης, Χ.Βουρβαχάκης και Α.Νικολίτσης από τον Πανακρωτηριακό, Δ.Κουλούρης από Παλαιόχωρα, Ν.Μαυρεδάκης και Α.Ντόκο απο τον Γρανίτη, Ι.Χρυσός από τον Μινώταυρο, Α.Περράκης από την ΕΘΚ και Α. Μαστραντωνάκης από την ΑΕ Μοσχάτο.

Λήγει και το σήριαλ με τον Χρήστο Βουρβαχάκη, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Αστέρας Χαλέπας θέλει να ενισχυθεί με έναν ακόμα σημαντικό παίκτη που έπαιζε πέρυσι σε ομάδα Γ’ Εθνικής, ο οποίος έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα!

Η ανακοίνωση του Αστέρα Χαλέπας:

Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ βάσει του στόχου που έχει θέσει για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, συνεχίζει την ισχυροποιηση του εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας του, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές¨Κ.Χριστουλάκης, Χ.Βουρβαχάκης και Α.Νικολίτσης από τον Πανακρωτηριακό, Δ.Κουλούρης από Παλαιόχωρα, Ν.Μαυρεδάκης και Α.Ντόκο απο τον Γρανίτη,Ι.Χρυσός απο Μινώταυρο, Α.Περράκης από την ΕΘΚ και Α. Μαστραντωνάκης απο ΑΕ Μοσχάτο.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ τους εύχονται υγεία και επιτυχία.
Επίσης από τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινο ροστερ, εκτος 2-3 οι υπόλοιποι ανανέωσαν την συνεργασία τους.