Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Αστέρας Χαλέπας: Πρώτη προπόνηση με …υψηλούς στόχους

Πρώτη προπόνηση για τον Αστέρα Χαλέπας.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ η ομάδα μας. Το φετινό ξεκίνημα δόθηκε υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, Νίκου Μαθιουδάκη, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η ομάδα μας όπως είναι γνωστό ξεκινά με πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα, θέλοντας να διεκδικήσει τον τίτλο. Η απόκτηση άλλωστε πολλών, ποιοτικών ποδοσφαιριστών μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, στην “πρώτη” της ομάδας μας, το παρόν έδωσαν 18 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους 12 νέα πρόσωπα. Ενας εξ αυτών και ο Νίκος Μποτωνάκης που αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ειδικότερα, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας ήταν οι εξής:

Αγγελίδης, Βουρβαχάκης, Κουλούρης, Λιονάκης, Μαλανδράκης, Μάρκου, Μαστραντωνάκης, Μαυρεδάκης, Μελισσινός, Μποτωνάκης, Ντόκο και Χριστουλάκης και από το περσινό ρόστερ οι Αγγελόπουλος, Δουλάς, Λαμάι, Ντερμανάκης, Πέτικας και Τζατζιμάκης.

Τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των παικτών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς θα συμπεριληφθούν στις προπονήσεις και οι Πότσι, Κτιστόπουλος και Χρυσός, ενώ θα ενταχθεί στον Αστέρα Χαλέπας και τουλάχιστον ένας ακόμη Αργεντινός.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος, Παντελής Ευθυμάκης ο οποίος και καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τη χρονιά που ακολουθεί.

Το τεχνικό τιμ πλαισιώνουν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Τέλης Σταυρουλάκης και ο πολύπειρος, Κώστας Ανδρεαδάκης, που θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.