Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτά “λύγισαν” τον Τσουμάνη

O 31χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις καταθέσεις αλλά και τα όσα έχουν αναφέρει τις τελευταίες μέρες πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, είχε οικονομικά βάρη από το παρελθόν, κάτι που του είχε προκαλέσει και ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. 

Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, πάντως, ο Τσουμάνης μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην είχε μεγάλα συμβόλαια στις ομάδες που αγωνίστηκε (Απόλλων Πόντου, Τρίγλια), ωστόσο δεν είχε εκκρεμότητες  με τις συγκεκριμένες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, ούτε παλαιότερα, πλην μιας.

Το μόνο που τον απασχολούσε, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, ήταν το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προσφυγή για να λάβει χρήματα κατά της παλιάς ΠΑΕ Άρης, από την πρώτη του θητεία στους «κιτρινόμαυρους» (31.100 ευρώ). Από το νέο Άρη δεν υπήρχαν εκκρεμότητες, όλα είχαν διευθετηθεί και μάλιστα οι σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη ήταν άριστες. 

Συνεργάστηκαν και στη Βέροια και στον Άρη, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί του, μάλιστα μιλούσαν όποτε χρειαζόταν στο τηλέφωνο. Τον παίκτη απασχόλησε η πιθανότητα να προχωρήσει σε προσφυγή κατά της παλιάς ΠΑΕ Άρης, κάτι που όμως δεν έκανε αφενός εξαιτίας και των πρώτων αρνητικών αποφάσεων που είχαν εκδοθεί για Ελληνες ποδοσφαιριστές, αφετέρου της αγάπης που δεν είχε κρύψει ποτέ για τους κιτρινόμαυρους… 

metrosport.gr