Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοίκηση: Άρης Παπαδογιάννης… τέλος από εκλογές

Την απόφαση του να μην κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβεβαίωσε ο Άρης Παπαδογιάννης.

Με δήλωση του που εστάλη στα ΜΜΕ αναφέρεται στις προθέσεις του ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά η δήλωση του Άρη Παπαδογιάννη:

«Μια όμορφη διαδρομή φθάνει στο τέλος της.

Ένα ενδιαφέρον αυτοδιοικητικό ταξίδι, με ανθρώπους που συναντηθήκαμε, πιστέψαμε σ’ ένα κοινό όραμα για την πόλη μας και παρά τις διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες που υπήρχαν ανάμεσα μας με αρκετούς από αυτούς, κατορθώσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπορευθούμε, με «συνδετήριο κρίκο», την αγάπη για τα Χανιά μας.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, στις οποίες μετά από 21 συνεχή χρόνια, θα είναι οι πρώτες στις οποίες δεν θα είμαι «παρών».

Τα αυξημένα καθήκοντα στη διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ήταν αυτά που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με οδήγησαν να κρατήσω μια εύλογη «απόσταση», από τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως διέκοψα να παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις όλων των κρίσιμων ζητημάτων.  

Μέσα από το θεσμικό μου ρόλο στη διοίκηση του Ο.Α.Κ., συνεργάστηκα στενά και μου δόθηκε η ευκαιρία, έμπρακτα, να βοηθήσω σε σημαντικό βαθμό, τις προσπάθειες του Δήμου Χανίων αλλά και των άλλων Ο.Τ.Α. σε ολόκληρη την Κρήτη, υπηρετώντας με απολύτως ουσιαστικό τρόπο,  την «έννοια» της Αυτοδιοίκησης και της Ανάπτυξης.

Η Αυτοδιοικητική μου «ταυτότητα» παραμένει «ενεργή» καθώς εξακολουθώ να αισθάνομαι «βαθιά» αυτοδιοικητικός, παρά το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχω με κανέναν τρόπο, στις επόμενες εκλογές.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους εκείνους που θα διεκδικήσουν την ψήφο του χανιώτικου λαού και κυρίως σε αυτούς που μέχρι σήμερα, υπήρξαμε στην ίδια αυτοδιοικητική ομάδα. Όποιος κι αν είναι ο επόμενος «σταθμός» της προσωπικής τους διαδρομής, θα αισθάνομαι πάντα περήφανος για τα χρόνια που βρεθήκαμε ΜΑΖΙ και για τους κοινούς μας αγώνες…

Εκφράζω τέλος την επιθυμία, τα Χανιά μας,  ν’ αποκτήσουν ένα δημοτικό συμβούλιο, αντάξιο των μεγάλων προκλήσεων και των ευκαιριών, που θα υπάρξουν αδιαμφισβήτητα τα επόμενα χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *