Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Αυτοί είναι οι δραπέτες από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Πλέον επικίνδυνος θεωρείται ο Πακιστανός που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες κατά συρροή – Ισοβίτης και ένας που συμμετείχε σε ληστείες στην Αττική με έναν νεκρό

Με πολύ βαριές ποινές μεταφέρθηκαν στα Χανιά και στο Αστυνομικό Μέγαρο οι πέντε κακοποιοί οι οποίοι κατάφεραν να δραπετεύσουν την νύχτα της Δευτέρας από τα κρατητήρια και πριν γίνει η μεταγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων στην Αγιά.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του  Flashnews.gr ως πλέον επικίνδυνος θεωρείται ο 35χρονος Πακιστανός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τρις φορές ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε και 43χρονος Αλβανός ο οποίος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες στην Αττική και μάλιστα και με έναν νεκρό.

Για ληστεία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 24 ετών και 32χρονος επίσης Αλβανός .

Οι άλλοι δύο Αλβανοί δραπέτες έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, ένας 29χρονος σε κάθειρξη σχεδόν 30 ετών και ένας 34χρονος σε κάθειρξη άνω των 12 ετών.

Να σημειωθεί πως και οι πέντε κρατούντο στις φυλακές Κορυδαλλού και είναι απορίας άξιο το γιατί αποφασίστηκε να γίνει η μεταγωγή στα Χανιά βαρυποινιτών και μάλιστα δύο με ισόβια, το Σαββατοκύριακο. Δεν γνώριζαν οι αρμόδιοι πως οι φυλακές στην Αγιά δεν δέχονται εισαγωγές κρατουμένων στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου (επειδή σύμφωνα με πληροφορίες δεν λειτουργει η Γραμματεία των φυλακών) με αποτέλεσμα οι επικίνδυνοι κακοποιοί να διανυκτερεύσουν σε απλά κρατητήρια;

Όπως γίνεται κατανοητό και οι πέντε αναμένεται να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην συλληφθούν και για τον λόγο αυτό από την Αστυνομία στο σύνολο της Κρήτης έχει εξαπολυθεί ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό με συνεχείς ελέγχους και μπλόκα παντού.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.