Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ…

Λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μ. Παπαδόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Action Zone» για την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, τη στελέχωση της επιτροπής Εφέσεων και για την επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για την στελέχωση της Επιτροπής Εφέσεων: «Ήταν μια τυπική διαδικασία η συνέλευση κράτησε λίγα λεπτά για την εκλογή μελών στις επιτροπές της ΕΠΟ. Ήταν ένα μεγάλο κενό, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην Ελλάδα που εκκρεμούν. Έγινε η τυπική διαδικασία, ας ελπίσουμε ότι θα αναλάβουν κανονικά τα καθήκοντά τους».

Για τις επερχόμενες εκλογές και πως κρίνει τη θητεία της διοίκησης Γραμμένου: «Κατ’ αρχήν να ελπίσουμε ότι θα γίνουν στις 23 Νοέμβριου, πήραν δύο φορές αναβολή. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει νέο εμπόδιο και να βγει μια διοίκηση που θα κάνει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι στηρίξαμε τον Βαγγέλη Γραμμένο, έγιναν αρκετά βήματα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στη διαιτησία είδαμε να έρχονται ξένοι διαιτητές, ήρθε το VAR, τρεις ομάδες να κατακτούν το πρωτάθλημα, κάτι που δε βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν μια εποικοδομητική τριετία. Το παράπονο των Ενώσεων ήταν ότι δε στηρίχθηκε οικονομικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού δεν είχε και επιτυχίες η εθνική.

Για ονόματα, δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ας είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου όχι κάποιος ουρανοκατέβατος. Θα θέλαμε να είναι ο Γραμμένος γιατί τα θετικά βήματα ήταν αρκετά. Τον Παναγιώτη Δημήτριου τον γνωρίζουμε, κάναμε συζητήσεις τον ζηλεύαμε για τα αποτελέσματα στην Ένωσή του. Δυστυχώς έχει γίνει στόχος και ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι πρόεδροι επιτυχημένοι στο ποδόσφαιρο. Έγινε έλεγχος του ΣΔΟΕ στην ΕΠΣ Αθηνών, αν έχει σχέση με την ΕΠΟ δεν το ξέρω. Όποιος βγει ας ελπίσουμε ότι θα κάνει πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί ξεκινάνε όλα και είναι σημαντικό για το μέλλον του ελληνικού ποδόσφαιρου. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα είναι πρόσωπο από τις ΕΠΣ».

Για την επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η κατάσταση πριν ήταν απαράδεκτη. Η επιτροπεία πρόσφερε αποτελέσματα. Θεωρώ ότι θα βγούμε πιο σοφοί, όσοι δούλεψαν με τους ξένους πρέπει να εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία και τη γνώση τους και αυτοί που θα αναλάβουν να συνεχίσουν έτσι και να μη συνεχίσουμε σε προηγούμενες εποχές. Λύθηκαν αρκετά προβλήματα».

soccerplus.gr