Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

B’ ΕΠΣ Χανίων: το σχόλιο του mirrorsports.gr μετά το φινάλε του πρωταθλήματος

Ένα άκρως συναρπαστικό πρωτάθλημα, εκείνο της Β’ κατηγορίας Χανίων ολοκληρώθηκε.

Δείτε, ομάδα-ομάδα, το σχόλιο του mirrorsports.gr

Ηρακλής Νεροκούρου: Δίκαιος πρωταθλητής, επιστρέφει μετά από έναν χρόνο, εκεί που ανήκει στην Α’ ΕΠΣΧ. Καλύτερη επίθεση και 2η καλύτερη άμυνα σε φοβερό ανταγωνισμό με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης, προπονητικά, έβαλε και αυτός το δικό του στίγμα. Αναμένουμε τη νέα χρονιά και πώς θα εμφανιστεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία.

Ποσειδών Τσικαλαριών: Εξαιρετική και ποιοτική ομάδα. Με την περυσινή “μαγιά”, φέτος έφτασε άνετα στην άνοδο και με μαέστρο τον Γιώργο Ζερβουδάκη. Έχασε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα, αλλά φυσικά δεν πτοούνται με αυτό, αφού η άνοδος επετεύχθη, με την ομάδα να επιστρέφει μετά από χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού. Ελπίζοντας ότι θα έχει έτοιμο και το γήπεδό της…

Κρητικός Αστέρας: Εξαιρετική χρονιά μετά και την περυσινή του άνοδο από το Γ’ τοπικό. Εκείνο που έδειξε είναι η εξαιρετική του οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που προδιαθέτει ότι και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει και φυσικά να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία. Τιμητικότατη η 3η θέση που κατέλαβε και καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Αστέρας Χαλέπας: Παρόμοια κατάσταση με τον Κρητικό Αστέρα. Πολύ καλή χρονιά για την ιστορική ομάδα της Χαλέπας που δημιουργεί προϋποθέσεις για το μέλλον και φυσικά να διεκδικήσει κάποια στιγμή και άνοδο στην Α’ ΕΠΣΧ. Αν λύσει και το θέμα του γηπέδου, που δεν είναι εύκολο, θα “απογειωθεί”!

Νέοι Μινώταυρου: Επίσης εξαιρετική για την νεοφώτιστη ομάδα της Β’ ΕΠΣΧ. Λειτουργεί ως “δορυφόρος” του Μινώταυρου αλλά η πορεία φέτος ήταν σχεδόν, πορεία πρωταθλητισμού και αυτό είναι που κάλυψε στο έπακρον τον φετινό στόχο. Έπαιξε και ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ήφαιστος: Μετά την περυσινή σούπερ χρονιά, έριξε λίγο ρυθμούς φέτος, αλλά και πάλι πραγματοποίησε θετική πορεία, τηρουμένων αναλογιών. Ο Ήφαιστος είναι μια υγιής και παραγωγική δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο και αυτό θέλει να διατηρήσει, κοιτάζοντας δειλά και πιο ψηλά.

Νέος Σαμψών: Χειρότερη χρονιά από την περυσινή, αλλά και πάλι ήταν ανταγωνιστικός. Του έλειψαν οι …ισοπαλίες, καθώς σε κάποια ματς θα μπορούσε να αποφύγει ήττες. Στην ομάδα θα πρέπει φυσικά ν αποφασίσουν αν θέλουν κάποια στιγμή να διεκδικήσουν άνοδο (λείπει ομάδα του Αποκόρωνα από την Α’ ΕΠΣΧ) ή αν μείνουν σε τέτοια κατάσταση στη Β’ κατηγορία.

Ασπίδα: Η 8η θέση είναι επιτυχημένη, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Η ομάδα στο τέλος κάπου έμεινε από δυνάμεις, αλλά συνολικά έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα! Σταθερή δύναμη στη Β’ κατηγορία η ομάδα του Ναυστάθμου.

Χάλης: Μετά τον περυσινό υποβιβασμό από την Α’ κατηγορία έκανε μια συμπαθητική πορεία, ειδικά στον β’ γύρο και φυσικά δεν κινδύνευσε. Στο Βαρύπετρο πάντως, κάνουν και άλλες κινήσεις, συνολικά, που δίνουν αισιοδοξία ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο.

ΑΠ Σούδας: Επίσης χειρότερη πορεία από πέρυσι, αλλά υπήρχαν και προβλήματα. Κάποια στιγμή κινδύνευσε αλλά εκεί έδειξε χαρακτήρα η ομάδα και σώθηκε άνετα. Στη Σούδα πάντως συνεχίζουν τη δουλειά, ειδικά στις υποδομές.

Τιτάν: Με νύχια και με δόντια, κρατήθηκε στην κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος. Έδειξε χαρακτήρα στα πολύ δύσκολα. Πλέον θα προετοιμαστεί ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άμιλλα: Σε μια χρονιά με “χίλια μύρια” προβλήματα, αποτελεί επιτυχία ότι σώθηκε έστω και στο τέλος. Το ίδιο βέβαια συνέβη και πέρυσι, με την Άμιλλα να θέλει επιτέλους, να ξεφύγει, κάποια στιγμή, από αυτή την κατάσταση και να πάει πιο ψηλά.

ΕΘΚ: Έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και έμεινε στην κατηγορία παρά την ποινή -6 που της επιβλήθηκε (εκκρεμεί η έφεση στην ΕΠΟ). Η ΕΘΚ βέβαια πρέπει να δει τι έκανε λάθος και πήγε τόσο άσχημα η χρονιά, καθώς μας έχει συνηθίσει σε υψηλότερες “πτήσεις”. Ο τρόπος που σώθηκε πάντως ήταν σχεδόν, ηρωικός.

Ροδωπού: Το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δεν απέφυγε τον υποβιβασμό. Παρόλα αυτά δεν κατέθεσε ποτέ τα όπλα και έδειξε επίσης, χαρακτήρα. Δεν ξέραμε από νωρίς ποια ομάδα θα υποβιβαστεί όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και με άλλες ομάδες. Πλέον θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *