Οι σημερινές μας επιλογές για το στοίχημα είναι από Γιουρπόπα και κόνφερενς με βαρύτητα, ως είθισται, στα καλοπληρωμένα over.
Ρισκάρουμε και με Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά
Μπόντο Γκλιμτ-Ολυμπιακός: Οι Νορβηγοί σκόραρουν εύκολα, ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες μπορεί επίσης να το πράξει αφού, συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχουν κενά πίσω. Καλοπληρώνει το όβερ με πάνω από 2 απόδοση. Πρόβλεψη: Over 2,5.
Ρόμα – Μπιλμπάο: Και εδώ καλοπληρώνει το όβερ (πάνω από 2 απόδοση). Η Μπιλμπάο είναι σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να κάνει ζημιά στη Ρόμα που επίσης χτίζει σερί νικών. Σίγουρα ένα ανταγωνιστικό ματς. Πρόβλεψη: GG και Over 2,5.
Στεάουα – Λυών: Τον τελευταίο καιρό σκοράρει αρκετά στην έδρα της η Στεάουα. Το διαπίστωσε και ο ΠΑΟΚ που δέχτηκε 2 γκολ. Η Λυών είναι κατεξοχής επιθετική ομάδα. Πάμε και εδώ στο όβερ. Πρόβλεψη: Over 2,5.
Παναθηναϊκός-Φιορεντίνα: Ο Παναθηναϊκός αναζητά μια μεγάλη νίκη, νίκη συσπείρωσης. Η Φιορεντίνα και η ευρωπαϊκή διάκριση είναι οι μεγάλες ευκαιρίες του για φέτος! Πολύ δύσκολο εγχείρημα, όπως δύσκολος και ο άσος αλλά θα ρισκάρουμε αφού πληρώνει πάνω από 3 απόδοση! Πρόβλεψη: 1
Πάφος-Τζουργκάρντεν: Αμφότερες οι ομάδες έχουν το εύκολο γκολ όπως και ότι εύκολα δέχονται. Η Πάφος έχει και προβάδισμα νίκης αλλά πληρώνει χαμηλά. Για αυτό θα πάμε στο όβερ. Πρόβλεψη: Over 2,5.