Καλούτσικη αλλά όχι όσο θα θέλαμε η χτεσινή μέρα.
Υπενθυμίζεται ότι από αυτή τη στήλη δίνουμε υψηλές αποδόσεις που ενέχουν ρίσκο και ποντάρισμα χαμηλό για υψηλό κέρδος.
Οι σημερινές μας προβλέψεις:
Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Ομάδες που πλέον θέλουν να προλάβουν ακόμη και την 8αδα. Θέλουν με νίκη να εκμεταλλευτούν την ήττα του Παναιτωλικού. Αυτή η πρόθεση μπορεί να οδηγήσει σε ισοπαλία που ειδικά για τους γηπεδούχους είναι μια χαρά. Πρόβλεψη: Χ.
Μπολόνια – Κάλιαρι: Οι γηπεδούχοι σε καλή κατάσταση θέλουν νίκη να πλασαριστουν στις θέσεις Ευρώπης απέναντι σε ομάδα που κυνηγά παραμονή και με αμυντικά προβλήματα. Θα ρισκάρουμε διπλή επιδίωξη για μεγαλύτερη απόδοση. Πρόβλεψη 1 και Over.
Λυών – Μπρεστ: Αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν Ευρώπη. Ομάδες με εξαιρετικές επιθέσεις και προβλήματα αμυντικά. Ανοιχτό ματς. Πρόβλεψη Over.
Κόρδοβα – Γρανάδα: Ειδικά οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να πλησιάσουν τα μπαράζ ανόδου της Ισπανίας 2. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν νίκη για να είναι μακριά από θέσεις υποβιβασμού. Ειδικά οι γηπεδούχοι σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ. Πρόβλεψη GG και Over.
Οι επιλογές μας επειδή έχουν μεγάλες αποδόσεις παίζονται και ως σύστημα.
Καλές αποδόσεις