Κατηγορίες
"ΤΕΤ Α ΤΕΤ" ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

Bodytec: Το σώμα που πάντα ήθελες σε μόλις 20 λεπτά

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Bodytec και προπονητής μπάσκετ, Λευτέρης Θεοδωράκης.

To miha bodytec είναι ο νέος τρόπος άσκησης που φέρνει επανάσταση στον κλασσικό τρόπο εκγύμνασης, αλλάζοντας τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια του χρόνου με την επιθυμία για άσκηση και ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς και δίχως χρονοβόρες και αναποτελεσματικές προπονήσεις.

Η χρήση του γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από εκπαιδευμένους γυμναστές με απόλυτη επιτυχία, σε κέντρα αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτήρια.

Το Bodytec ήρθε στα Χανιά τον Μάρτιο του 2016 όταν ο Λευτέρης Θεοδωράκης, όντας χρόνια στον χώρο του αθλητισμού αποφάσισε να φέρει κάτι καινοτόμο και διαφορετικό στην πόλη. Αυτό που τον τράβηξε όπως λέει ώστε να ασχοληθεί με το σύστημα προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, ήταν τα άμεσα αποτελέσματα που έχει για τους ασκούμενους και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει σε όλους ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, ηλικίας και φύλου.

Το Bodytec είναι ο μοναδικός χώρος στα Χανιά που έχει πιστοποίηση για το σύστημα προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση ενώ οι προπονητές του είναι όλοι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και άριστα καταρτισμένοι.

Συνέντευξη: Μαρία Κλουβιδάκη

Λευτέρη, μίλησες μας για το Bodytec

«Κάνουμε εξατομικευμένη άσκηση, κάτι που στα γυμναστήρια συνήθως δεν υπάρχει. Είμαστε ο μοναδικός χώρος που παρέχει εξατομικευμένη προπόνηση. Κάποιος που έρχεται εδώ είναι ένα μέχρι δύο άτομα, στις περιπτώσεις που θέλει ένα ζευγάρι να κάνει μαζί προπόνηση ή δύο φίλοι. Επίσης, με το EMS εξοικονομεί κάποιος χρόνος αφού η προπόνηση είναι 20 λεπτά μία με δύο φορές την εβδομάδα. Σε είκοσι λεπτά μπορεί κάποιος να κάνει κάτι μυϊκά που θα μπορούσε να το κάνει σε δύο ώρες στο γυμναστήριο σε συμβατική γυμναστική».

Τι είναι αυτό που κάνει το Bodytec να ξεχωρίζει;

«Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι δύο το EMS όπου σε είκοσι λεπτά προπόνησης 2 φορές την εβδομάδα μπορείς κάποιος που δεν έχει τον χρόνο να έρθει να βελτιώσει, την αντοχή του, τη δύναμη του και να χάσει λίπος. Η δεύτερη υπηρεσία είναι το functional training που είναι εξατομικευμένη άσκηση ένα μέχρι δύο άτομα, μπορεί κάποιος να κάνει συμβατική προπόνηση και εδώ βγαίνει ένα πρόγραμμα βάσει των αναγκών του εκάστοτε ατόμου. Έτσι καλύπτουμε πλήρως τον κάθε άνθρωπο που θέλει να κάνει κάτι για το σώμα του».

Λευτέρη ασχολείσαι χρόνια και με το μπάσκετ σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής πώς βλέπεις τις ομάδες στα Χανιά;

«Σαν αθλητής ήμουν πολλά χρόνια στον Κύδωνα, σαν προπονητής έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες και τις ηλικιακές κατηγορίες. Μέχρι τον Μάιο ήμουν στις γυναίκες στην αντισφαίρηση στον ΑΟΧ που ήμασταν στην Α1 κατηγορία. Τώρα δεν είμαι σε κάποια ομάδα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Στα Χανιά έχουμε καλούς αθλητές, αλλά οι γυναίκες μπορώ να πω ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο. Ομάδες θεωρώ ότι έχουμε καλές, Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες δεν έχουμε πολλούς σε υψηλό επίπεδο, θεωρώ ότι εκεί χρειαζόμαστε δουλειά. Πάντως, έχουν επιστρέψει παιδιά από την Αθήνα τα οποία είναι πολύ καλοί αθλητές και ανεβάζουν το επίπεδο».

Οι αθλητές των Χανίων επιλέγουν το Bodytec;

«Έχουμε πολλούς αθλητές του μπασκετ, του πολο, της ποδηλασίας έχουμε και μία συνεργασία με τον Τάλω και κάνουμε εργομέτρηση. Όσα παιδιά είναι εδώ και θέλουν να βελτιωθούν, έρχονται και δουλεύουμε μαζί. Απλά δεν έχουν όλοι οι αθλητές την νοοτροπία για να δοκιμάσουν κάτι καινοτόμο».

Bodytec

Ελευθερίου Βενιζέλου 36, Χανιά Κρήτης, 73100

Τηλ: +30 2821058576

Κιν: +30 6932760608

E-mail: chaniabodytec@gmail.com | info@chaniabodytec.gr

Website: https://www.chaniabodytec.gr/

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *