Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλάει ο καιρός στην Κρήτη! Δείτε από ποτέ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη (9/3) έως την Κυριακή (13/3). Χαρακτηριστικά της κακοκαιρία θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πυκνές χιονοπτώσεις, ενώ κατά τόπους θα υπάρξει ισχυρός παγετός.

Με σχετική ανακοίνωση της η  Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει και δίνει οδηγίες στους πολίτες:

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα το Α.Α. 4/08-03-2022/1230Β ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ  της ΕΜΥ/ΕΜΚ, προβλέπεται η έλευση του καιρικού συστήματος με το όνομα “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” (“Filippos”), με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τις πυκνές χιονοπτώσεις και τον κατά τόπους ισχυρό παγετό, που θα επηρεάσει την Κρήτη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 09 Μαρτίου 2022 έως την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις ακόλουθες οδηγίες αυτοπροστασίας:

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων χιονοπτώσεων, παγετού ή θυελλωδών ανέμων

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.