Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαμός! Απάντηση Μπαλτάκου σε Μαρινάκη και ανταπάντηση του τελευταίου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και διευκρίνισε πως ποτέ δεν του έχει πει πως τον απείλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ανοιχτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Super League, αναφέρθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε θέση και διευκρίνισε πως δεν ισχύουν όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Super League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά».

Ο πρόεδρος της Super League, έδωσε εκ νέου απάντηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τόνισε πως ψεύδεται σε όσα αναφέρει.

Το βράδυ της Δευτέρας (20/3) δόθηκε συνέχεια στις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντίστοιχο της ΕΠΟΤάκη Μπαλτάκο. Μετά την απάντηση του δεύτερου, ο κ. Μαρινάκης θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, τονίζοντας πως ο κ. Μπαλτάκος ψεύδεται ασυστόλος.

Αναλυτικά η απάντηση του προέδρου της Super League:

«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του.

Μόνο που πέρα απο τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *